Échte
slagers van
vlees en bloed
Wat de boer
wél kent…
Al generaties lang werken onze boeren dag in dag uit, weekend of niet, aan een prachtig product met respect voor dier en natuur. En dat proef je! Wij kennen onze boeren tot op het bot en zijn enorm trots op hen. Dankzij onze intensieve samenwerkingen kunnen wij lokaal geproduceerd kwaliteitsvlees aanbieden van de bovenste plank!
Al sinds 1885
een begrip
Gerwin Nokkert en Theo Engels staan sinds 2011 samen aan het roer van Spoelder Slagerij in den Dolder. Spoelder heeft een lange geschiedenis waarbij ambacht hoog in het vaandel staat. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid met streekproducten, specialiteiten en delicatessen uit verschillende culinaire landen.
Vlees met
een verhaal
Kippen die hun maaltje in de natuur bij elkaar scharrelen, koeien die grazen in de wei bij een van onze boeren in Lexmond en varkens die door de modder rollen. Een goed leven met goede voeding, leefruimte en buitenlucht zoals het leven voor dieren hoort te zijn. Dat komt de smaak van het vlees ten goede! Daarnaast is het gezonder, het vlees bevat geen groeihormonen, antibiotica, E-nummers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Vlees uit de regio is diervriendelijker en minder belastend voor het milieu. Zo draagt Spoelder Slagerij bij aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen met respect voor mens, dier en milieu.